Kungliga Djurgårdens Intressenter | Djurgårdsjakten lockade
13340
single,single-post,postid-13340,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Djurgårdsjakten lockade

DSC_0234

Djurgårdsjakten lockade

21:00 10 juni in Nyheter

120 personer – noga utvald frontpersonal på Stockholms hotell och turistbyråer, fick under en eftermiddag och kväll uppleva smakprov på vad Djurgården kan erbjuda deras gäster i sommar.  Som alltid är det svårt att sätta ihop programmet – för det finns så mycket att berätta, men vi försöker lyfta nyheter, var rättvisa och se till att alla trivs och för med sig så mycket upplevelser som övligt med sig hem till kollegorna.

DSC_0222Denna kväll fick man träffa slottsfogde Magnus Andersson, teaterdirektör Sissela Kyle, representanten från årets museum Prins Eugens Waldermarsudde.

Gästerna fick uppleva en båttur med Strömma och smaka kaffe från CoffeeCow.

Jakten gick förbi nyöppnade Vikingaliv, Vasamuseet och Junibacken.

Vi lyfte temat ”mat” på POP House och intervjuade fantastiska representater för Oaxen Krog och Slip, Spritmuseums restaurang samt från Rosendals trädgård. Därefter släppte vi iväg gästerna till Gröna Lund för att de skulle få provåka Ikaros – om de vågade.

Under kvällen var våra härliga medarbetare från Visit Djurgården på plats och berättade om allt man kan uppleva här hos oss. Självklart delade de ut påsar med information och presenter från alla.

Tack alla för era bidrag.

Nu har vi har gemensam skickat ett uppföljande tack-mail och har fått fantastik feed-back tillbaka. Bland annat ser vi hur man uppskattat det nära samarbeta som eventet är en resultatet av. Att vi bjuder på oss själva och även på varandra. Och för oss har det varit självklart – varje Djurgårdsbesökare är ju en besökare hos oss alla.

Nu ser vi framemot att deltagarna på Djurgårdsjakten skickar sina gäster till oss.