Kungliga Djurgårdens Intressenter | Inbjudan till Parkteaterns programsläpp
13246
single,single-post,postid-13246,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Inbjudan till Parkteaterns programsläpp

framsida-inbjudan

Inbjudan till Parkteaterns programsläpp

14:32 09 maj in Nyheter

Torsdag 18 maj kl. 11:00-12:00 hälsar Parkteatern oss alla välkomna till Galärparken. Då är det dags för det traditionsenliga programsläppet!

I år firar Parkteatern 75 år i Stockholms parker med ett glimrande jubileumsprogram. Den 18 maj presenteras ett smakprov ur detta på scenen i Galärparken, under ledning av Sissela Kyle, konstnärlig chef.

Glass och kaffe finns på plats för att säkra att din stund på parkbänken blir extra festlig. Dessutom bjuder Parkteaterns vänner på hembakta kakor. Vi hoppas att du och alla dina vänner vill komma och ladda upp inför årets Parksommar tillsammans med oss!

Och du! Kom för all del ihåg att svänga förbi vårt pressbord, där du kan få med dig ett rykande färskt program att koordinera sommarplanerna efter.

Parkteaterns programsläpp är öppet för alla, så sprid gärna denna inbjudan till den som kan tänkas vilja hänga med. Väl mött i parken! 

Hälsar oss Parkteatern

Parkteatern – hela sommaren – hela Stockholm – alltid fri entré

#parkteatern

För mer information kontakta:

Isabella Roos, tel: 0739 730 811

isabella.roos@stadsteatern.stockholm.se