Kungliga Djurgårdens Intressenter | Kan Stockholm bli en juldestination av rang?
13157
single,single-post,postid-13157,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Kan Stockholm bli en juldestination av rang?

skansen-jul

Kan Stockholm bli en juldestination av rang?

09:28 13 mars in Nyheter

Kan Stockholm bli en juldestination av rang? Frågan är om vi inte är en fantastisk juldestination redan, men att vi behöver paketera oss bättre. Jag tänker bara på hur underbar julen är på Djurgården och att vi kan bidra med så mycket av vad man söker när man gör en resa inför julen – stämning, tradition – det äkta det genuina, folkfest, mat – ja, till och med det natursköna.

Stockholms Handelskammare har nu tillsammans med City i samverkan tagit ett initiativ till att undersöka möjlighetens om vi tillsammans kan stärka Stockholm som juldestination. Här är Djurgården oerhört viktig.

Till grund för initiativet ligger bland annat City i Samverkans arbete med julbelysningen inom ramen för #Stockholmsjul. En referensgrupp har utsetts och tillsammans med Skansen representerar KDI Djurgården i den nybildade gruppen. Ett intressant initiativ med ett långsiktigt fokus. Fortsättning följer.