Kungliga Djurgårdens Intressenter | Planeringen inför Djurgårdsjakten är igång
13155
single,single-post,postid-13155,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Planeringen inför Djurgårdsjakten är igång

bellman

Planeringen inför Djurgårdsjakten är igång

09:22 13 mars in Nyheter

Varje vår samordnar KDI tillsammans med intressenterna en Djurgårdsjakt. Varför? Jo, för att vi vill på ett trevligt sätt presentera vårt gemensamma utbud för nyckelpersoner inför högsäsongen.

Vilka är då dessa nyckelpersoner? Målgruppen är frontpersonal på turistbyråer och hotell. Vi bereder plats för två personer från varje Stockholmshotell, något fler från turistbyråer och turistorganisationer. Max antal deltagare är 120 stycken. Och att Djurgården är viktigt för våra hotell och dess gäster är uppenbart. Aktiviteten är populär och platserna blir snabbt fyllda.

Som alltid är programmet hemligt och varierar år från år. Det en spännande utmaning att få till en god mix och samtidigt hinna med så mycket som möjligt på kort tid. Vi vill ge deltagarna korta smakprov på vad vi har att erbjuda, samtidigt som vi presenterar helheten. Det är ju vårt fantastiska samlade utbud som gör att vi blir oslagbara.

För att hinna med så mycket som möjligt får deltagarna nästintill springa mellan platserna – därav namnet jakt!

Syftet är relationsskapande samt att få Djurgården ”top of mind” inför säsongen. Tanken är att deltagarna även ska förmedla kunskap vidare till sina kollegor när de kommer åter till jobbet.

Jakten pågår kl. 16.00-20.30 den 29 maj.