Kungliga Djurgårdens Intressenter | SKRÄP OCH SKYLTAR – översyn
13195
single,single-post,postid-13195,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

SKRÄP OCH SKYLTAR – översyn

Skärmavbild 2017-04-06 kl. 10.01.38

SKRÄP OCH SKYLTAR – översyn

10:00 06 april in Nyheter

Våren är här och det som göms i snö kommer upp i tö. Här kommer viktig information från  KDF:

Vi har alla ett gemensamt mål att Kungliga Djurgården skall vara välkomnade och en oas för våra besökare oavsett årstid, väder eller tid på dygnet. Det finns så mycket att uppleva på Kungliga Djurgården och vi hoppas att fler hittar hit både de som är på tillfälligt besök eller dom som flyttar till Stockholm med omnejd.

Vi på KDF har med Er aktörer arbetet fram en lösning hur besökarna på ett bra sätt ska hitta på Kungliga Djurgården och till de olika besöksmålen. För att tydligöra detta kommer vi under v 17 att se över de ytor som vi ansvarar för och ta bort de skyltar, trottoarpratare eller andra hänvisningar som inte ingår i vårt gemensamma skyltprogram. Ni som vet med Er att ni har skyltar på dessa ytor har nu ett antal veckor på Er att ta bort dessa.

Vi är också måna om att besökarna ska mötas av ett välstädat Djurgården vilket oftast är fallet, något som vi alla får beröm för. Vi kommer att vårstäda stranden vid Allmännagränd, en av våra viktiga entréer till Djurgården.

Nu  vill vi på KDF slå ett slag för att vi tar ett gemensamt ansvar för miljön på Djurgården och ställer frågan:

NÄR PLOCKADE DU UPP ETT SKRÄP SENAST FÖR ETT RENARE KUNGLIGT DJURGÅRDEN?

Vänligen

Gunnar Björkman, Parkchef KDF