Kungliga Djurgårdens Intressenter | Stockholm Photo Trophy – ett Djurgårdsstopp på vägen mot Nordkap
13346
single,single-post,postid-13346,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Stockholm Photo Trophy – ett Djurgårdsstopp på vägen mot Nordkap

foto.001

Stockholm Photo Trophy – ett Djurgårdsstopp på vägen mot Nordkap

22:55 20 juni in Nyheter

Den 21-22 augusti gör 90-talet fotografer ett stopp på Djurgården på sin väg mot Nordkap. De ska alla delta i ”the Stockholm Photo Trophy”.

Fotoeventet Paris-Nord Cape pågår under en hel månad och arrangeras för 18 året, men för fototävlingen i Stockholm är det premiär. Allt tack vare ett fantastiskt samarbete mellan Visit Stockholm, KDI och Nordiska museet.

De 21 augusti utmanar vi fotograferna att fotografera runt om på Djurgården, på kvällen ska fotona lämnas in och påföljande morgon börjar juryn sitt arbete. Juryn består av representanter från National geographic, SvD, Visit Stockholm samt Nordiska museet.

Under dagarna kommer fotografierna att projiceras på Nordiska museet och kl 12 den 22 augusti presenteras vinnarbilden av juryn.

Bilderna kan vi sedan använda i marknadsföringen av Djurgården och Stockholm.

Vad vinner fotografen som tagit bilden? Självklart att få uppleva mer av Djurgården. Hasselbacken bidrar med två hotellnätter för två personer, de får Stockholm Pass för att få uppleva sina favorit platser på nytt och en personlig visning av Nordiska museet.

Tack till alla som bidrar!