Kungliga Djurgårdens Intressenter | Vi välkomnar ”Ebba på Djurgården” som ny medlem i KDI
13332
single,single-post,postid-13332,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Vi välkomnar ”Ebba på Djurgården” som ny medlem i KDI

EBBA.bild2

Vi välkomnar ”Ebba på Djurgården” som ny medlem i KDI

20:39 20 juni in Nyheter

Drömmen blev sann på Djurgården – egentillverkad skopglass efter italienskt recept. Nu får vi smaka.

Så här beskriver Kjell Lund hur familjens dröm om att en dag starta ett eget glasscafé förverkligats i ”Ebba på Djurgården”:

För att göra en lång historia kort så gick hela familjen förbi aktuell kiosk på nationaldagen 2016, och döm av vår förvåning att kiosken var helt stängd både vid ankomst/avresa från Djurgården.

Sedan fick jag under hösten samma år ”nys” om att ägaren Magnus ville avyttra sina tre kiosker på Djurgården. Vi kom överens om ett övertagande och har sedan december-mars totalrenoverat den lilla 8-kantiga kiosken helt invändigt. Vi har skaffat oss 2 olika gelato utbildningar, (som glassen så fint heter i Italien)… och sedan i början av maj månad så tillverkar vi all skopglass själva!

Vår inriktning kommer således vara god italiensk glass, med kompletterande varma tilltugg för kyligare dagar.

Detta är som sagt ett litet familjeföretag där hela familjen är engagerade, (inklusive Ebba själv).

Vi bara älskar Djurgården och dess fina miljö och alla sevärdheter, och är väldigt glada över möjligheten om att få bli aktiva medlemmar i Kungliga Djurgårdens intressenter!

Vi säger välkomna! Och ser särskilt framemot att få provsmaka glassen. 25 % rabatt på skolklassen ingår i listan över förmåner – se här.